Michelle Hamstra Fotografie
Merkebuorren 68 | 9241 GH | Wijnjewoude (Frl)
0516-480622 | 06-30488310
foto@michellehamstra.nl

vrijdag 2 december 2011

Olaf en Paulien

Olaf en Paulien wonen in Amersfoort maar trouwden vandaag in Friesland.
Familie en vrienden verzamelden in Idskenhuizen waar een kerkgebouw staat dat dienst doet als zeilschool. De kerk is zo verbouwd dat er groepen mensen kunnen logeren en dit is precies wat familie en vrienden ook gaan doen vanavond!
Olaf, Paulien en ik gingen eerst naar Joure voor een fotoshoot. We knepen hem nogal wat het weer betrof maar we konden het niet beter treffen. Zon!
We maakten fotos rondom het museum in het centrum van Joure en dronken daar in een koffiehuisje natuurlijk een kopje Douwe Egberts.  Heel relaxed en heel gezellig :-D
De plechtigheid vond ook plaats in het leuke kerkje. Felicitaties, champagne en taart volgden en na een familiefotoshoot vertrok ik naar huis. Vanavond is er feest en Olaf en Paulien sluiten hun trouwdag morgenochtend af met een ontbijt met hun familie en vrienden.
























4 opmerkingen:

  1. Vet mooi Michelle!! Vooral die in de midsstrjite... PFFFF!! Grtz Gerk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 1 woord Michelle, WOW! We kijken allebei terug op een topdag gisteren. Met de prachtig fantastische foto's die jij gemaakt hebt blijven wij zeker keer op keer nagenieten van onze bruiloft.
    Bedankt hiervoor, ook voor je geduld en tijd tijdens de shoot met de gasten (was best een beetje fris namelijk:-) We kijken erg uit naar de rest van de foto's! Hartelijke Groetjes, Olaf en Paulien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. moeder van de bruidegom3 december 2011 om 19:57

    prachtige foto's van mijn zoon en schoondochter.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele mooie foto's! Ik ben benieuwd naar de rest!

    BeantwoordenVerwijderen